Foto bij introductie - mag worden bijgesneden (1)

Maureen Heijdemann

Over mij

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten Constantijn Huijgens te Kampen (nu Artez te Zwolle) in ruimtelijke vormgeving met als specialisatie keramiek. De jaren na mijn afstuderen bleef ik bezig met keramiek, maar mijn hoofdwerkzaamheden waren het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking op een kunstafdeling in een zorginstelling.

In 2012 kwam ik via een andere kunstenares in aanraking met het werken van glas en ik was direct gegrepen door het magische lichtspel van dit materiaal. Ik begon naast mijn werk steeds meer tijd te besteden aan mijn ontwikkeling in de glaskunst.

Na een aantal jaren in deze combinatie te hebben gewerkt, heb ik in het begin van 2015 de keuze gemaakt mij volledig te gaan richten op mijn bedrijf Glasvaardig. Sindsdien heb ik aan meerdere kunstmarkten en diverse exposities mee gedaan, workshops gegeven en heeft mijn werk een enorme ontwikkeling doorgemaakt doordat ik mij steeds meer ben gaan ontwikkelen in glas combineren met andere materialen zoals met metaal, hout en klei.

Kijk vooral rond op mijn website en neem gerust contact op bij interesse of vragen.

glasVaardig
Maureen Heijdemann
Simon de Vliegerstraat 6
7545 AD Enschede
info@glasvaardig.nl
T 06 34 97 60 38

Scroll naar boven