Maureen Heijdemann - Glasvaardig

Maureen Heijdemann

Over mij

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten Constantijn Huijgens te Kampen (nu Artez te Zwolle) in ruimtelijke vormgeving met als specialisatie keramiek. In 2012 kwam ik via een andere kunstenares in aanraking met het werken van glas en ik was direct gegrepen door het magische lichtspel van dit materiaal ben ik ben mij steeds gaan ontwikkelen in glas combineren met o.a keramiek.

Naast mijn werk als beeldend kunstenaar ben ik tevens werkzaam in het onderwijs als docent beeldende vorming waar ik veel plezier aan beleef om jonge mensen met kunst kennis te laten maken. Verder verzorg ik creatieve activiteiten/workshops  voor diverse doelgroepen zoals in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg en dan met name voor mensen met dementie.
Kunst in onderwijs of zorg is voor mij een zeer waardevolle combinatie omdat het je ongeacht je achtergrond of vaardigheden kan helpen ontplooien en opbloeien, voor mij een absolute meerwaarde om mij hier als beeldend kunstenaar voor in te zetten.

In de loop der jaren heb ik aan meerdere kunstmarkten en diverse exposities mee gedaan, workshops gegeven en heeft mijn werk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Kijk vooral rond op mijn website en neem gerust contact op bij interesse of vragen.

glasVaardig
Maureen Heijdemann
Simon de Vliegerstraat 6
7545 AD Enschede
info@glasvaardig.nl
T 06 34 97 60 38

Scroll naar boven